Home » , , » Lucah Ke Macam Nie ?

Lucah Ke Macam Nie ?

Assalamualaikum semua..

Ha! berebut ke nak tengok entry yang bertajuk lucah nie ? haha.. Saja je aku letak tajuk tue coz gambar yang aku nak kongsi kat korang nanti adalah sedikit 18sx.. But jangan pikir bukan2 lak..haha Aku bukan buat entry porn atau lucah tuk promote blog aku nie, tapi aku just nak tunjukkan kat korang seni dengan menggunakan orang tanpa pakaian dan lukisan..

Aku tengok macam menarik je gambar nie so aku post kat sini untuk korang pulak tengok..Mula2 aku tengok mmg tak perasan yang kat lukisan tu rupenye orang tengah tunduk. Dah tengok satu2 cara dia buat barulah aku tau rupa2 nya ada orang di sebalik lukisan tu..huhu

Ok sekarang jom kita tengok dulu gambar nie



ada yang pelik dengan gambar tue? hehe Sekarang mari kita tengok cara-cara membuatnya...








Tadaaa.... Da siap dah.. Hehe amacam ? Kreatif x ?






Kongsi Artikel Ini :

5 comments:

  1. huhuhu..kreatif sungguh depa nie..

    ReplyDelete
  2. omg...sgt2 kreatif..haha

    ReplyDelete
  3. Wow.. Pandainye diorg berseni..

    ReplyDelete
  4. Dah terlebih seni..tu yg dtg idea cmtu :))

    ReplyDelete

Terima kasih kerana komen di sini (No Verify COde)

Recommend on Google
 
Support : Utama | Hubungi | Tutorial
Copyright © 2013. STORYAMY - All Rights Reserved
Template Created by Creating Website Published by Mas Template
Proudly powered by Blogger