Home » » Hacker Malaysia VS Hacker Indonesia

Hacker Malaysia VS Hacker Indonesia


Cerita nie aku rasa dah tak asing lagi kat dua2 negara..Tujuan aku tulis article nie pon bukan sebab nak melaga2kan dua negara tapi sebagai pengajaran kepada kita bahawa perkara2 seperti ini tidak akan ada akhirnya..website2 yang menjadi target mereka biasanya adalah website pemerintah.Dimulakan dengan hacker indonesia memulakan hacker kepada sites Malaysia pada 28 mei dan di balas hacker Malaysia seperti ini :
HACKED BY China / Malaysia Hacker Union:
----------------------------------------------------------------------------------------------------
-->We already very patient to indonesia hacker
-->Do you remember? May 28?.
-->Indonesia's military invasion of Malaysia News! 
-->Today we fought back to lead a coalition operation! 
-->BY: China / Malaysia Hacker Union
-->China and Malaysia, we will give network security!!!
-->And please dont ever try to hack malaysia/china website again!!!
We will continue to revenge!
hacker dari Malaysia bergabung dengan hacker china untuk hack website Indonesia dan website yang di hack adalah http://www.lampungtengah.go.id/
ini adalah page hack dari Malaysia
Tidak cukup sampai disini,Indonesia pula membalas hack dari malaysia dengan menamakan dirinya sebagai Gembel.Cyber...Pada halaman index pada masing web diganti dengan tulisan “INDONESIA ARMY” dengan bendera Indonesia yang berkibar. Tak ketinggalan juga lagu Indonesia Raya terdengar saat alamat web itu dibuka. Ada pula web bertuliskan Server Error dan under construction.
Pada sites yang dihack tu ada tertulis seperti ini :
Hey Malingsial h4x0r
Jangan coba kau ganggu kami
Jangan kau coba merendahkan bangsa kami
Jangan sampai bendera perang berkibar kembali
Dan page hacker dari Indonesia pula macam nie :



nie pula laman web Malaysia yang di hack Indonesia :
Dan yang nie pula web Indonesia yang di hack Malaysia :



Sebenarnya nie adalah sedikit..banyak lagi website2 lain yang sudah di hack..kalau nak tulis kat sini mau panjang berjela..huhu begitu juga dengan website Malaysia yang sudah di hack pun banyak.

Sebenarnya tiada siapa yang hebat di sini kerana prinsip hack tetap sama "AKU HILANGKAN KAU BACK UP" hahaha..pergi balik kat situ jer sebenarnya...Hope2 lepas nie xde lagilah kes2 camnie..semoga kaki2 hack nie sedar apa yang diorang buat..

Nak belajar buat blog? klik sini TUTORIAL



Kongsi Artikel Ini :

11 comments:

  1. sengal..adoii..orang cm ni pun ade? henti2 kan la dengki tu..adoii..xyah le gado2 cm budak kecik la..

    ReplyDelete
  2. alahai..jawapan nyer..kedua2 rakyat negara ni sama jew cetek akal...layan sgt..makin bersorak lah org yg nk melaga kn negara2 melayu...

    ReplyDelete
  3. na tau tak?blog lme sye un kne hack..sketnye hati..tuhan jek yg tahu..klo ikutkan hti,mls nk wat blog bru..p,ske blog :) so,wat jgk..geram btol sbb,blog lme tu langsung ta de kaitan ngn idop dorg or bola speak..nk tgok? usha link ni
    www.hikayatceritaaku.blogspot.com

    ReplyDelete
  4. @SyAE SyEa Ada back up template x sebelum nie? cuba tukar template tu.. tu hacker2 newbie jer.. kalu pro hacker dah x jmpa dah sume file..huhu

    ReplyDelete
  5. Anonymous6:46 AM

    Ngomong naon maneh !!

    ReplyDelete
  6. Anonymous6:08 AM

    malaysia ga punya apa apa merdeka aja susah harus di merdekakan negara lain

    ReplyDelete
  7. Anonymous11:10 PM

    tambah lagi

    http://malaysiaforkliftrental.com/zb.htm
    http://dalandolive-malaysiaonline.com/zb.htm
    http://floorrestoration.com.my/zb.htm
    http://bintangparkhotel.com.my/zb.htm
    http://alamgala.com.my/zb.htm
    http://darmani.net.my
    http://faizaspices.com/zb.htm
    http://forkliftrental-lat.com.my/zb.htm
    http://oneasia.com.my/zb.htm
    http://miba.org.my/zb.htm
    http://orkidinnts.com.my/zb.htm
    http://richmanscandy.my/zb.htm
    http://amourebz.com/zb.htm
    http://indianweddingdeco.com/zb.htm
    http://suriatehtarik.com.my/zb.htm
    http://vacationborneo.com.my/zb.htm
    http://wellpackrelocations.com/zb.htm
    http://sidhuclinic.com/zb.htm
    http://jupitermajumetal.com/zb.htm
    http://octove.me/zb.htm
    http://sixstar.my/zb.htm
    http://janebizzy.com/zb.htm

    ReplyDelete
  8. Fuck the indonesialan..

    ReplyDelete
  9. Anonymous5:22 AM

    Otak malaysia cuma sebesar otak babi

    ReplyDelete
  10. malaysia bangsat untuk kaum malingsial coba kau kunjungi web ku http://edutrik.blogspot.com/

    ReplyDelete
  11. Anonymous4:43 AM

    NEGARA MALAYINGSIA BERANI KARENA BERKOALISI. FUCKLAH.. GO TO HELL

    ReplyDelete

Terima kasih kerana komen di sini (No Verify COde)

Recommend on Google
 
Support : Utama | Hubungi | Tutorial
Copyright © 2013. STORYAMY - All Rights Reserved
Template Created by Creating Website Published by Mas Template
Proudly powered by Blogger