Home » , , , » Ada Rahsia Di Sebaliknya

Ada Rahsia Di Sebaliknya





Dunia ini ibarat tayar roda yang sentiasa berputar. Begitu la juga dengan diri ini yang sentiasa ada perubahan dalam hidup kita. Kadang2 SA merasakan apa yang SA lalui sepanjang hidup ini adakah benar dan berjalan seperti yang di rancang ?.. Tidak semua seperti yang kita minta.. Walau bagaimana sekalipun kita merancangnya kita tetap tidak boleh lari dari satu perbuatan iaitu "kesilapan".. Ya ! kesilapan yang banyak mengajar kita erti kehidupan.


Namun begitu adakah semua dari kalangan kita mengambil kesilapan itu sebagai suatu pengajaran ? Tidak..! Oh Tidak! tidak semua berjaya melakukan itu. Ada yang masih mengulangi perkara yang sama walaupun sudah berkali terkena dengan kesilapan lalu. 





Menyebut tentang kesilapan lalu, SA sudah menemui berbagai macam  jenis ragam, masalah yang boleh di jadikan pengajaran dan pedoman dalam hidup SA agar tidak mengulanginya lagi.. Ya ! SA serik setelah berkali2 terkena dengan permasalahan yang sama.


Kat sini SA nak kongsikan sesuatu yang boleh dijadikan pengajaran kepada korang semua supaya tidak akan terkena seperti SA lagi.. Bukalah teks di bawah ini untuk melihat apa yang SA ingin kongsikan : 










LU KENA BEB !!! LU KENA BEB !!! HAHAHAHA!!!!
Scary Ghost


Kongsi Artikel Ini :

14 comments:

  1. aik?? lain mcm je komen kt ats ni... :? hahahaha

    ReplyDelete
  2. @P0polita Hak3x.. rilex la bukan malam jumaat pon.. :p

    ReplyDelete
  3. haha...

    adehs ! sy neyh punye lahh seyes bce..
    siap kerut2 dahi agy..

    :x

    ReplyDelete
  4. @cik hanym Haha.. Harap bersabar yer.. so belajarlah dari kesilapan :p

    ReplyDelete
  5. rasa mcm nak pijak je... ciss...

    ReplyDelete
  6. sempat lagi SA ambil video bila bangun pagi.huhu...
    gler kentang!terperanjat mak, nok!!!argh..geramnya..

    erm..sy da follow kamu.thanx yer sbb sudi ke blog sy yg buruk itu.hukhuk

    ReplyDelete
  7. @NUUR AN NOR Teperanjat xpe..jgn skit jntung dah la yerk.. hik3

    ReplyDelete
  8. sampai ati...huaa...

    ReplyDelete
  9. hahahahahah tak takut pun :P

    ReplyDelete
  10. Ceh! hahaha.. tipah tertipu.. jemput joint contest yang kita buat kat --> www.akusyafrina.blogspot.com Macih :)

    ReplyDelete

Terima kasih kerana komen di sini (No Verify COde)

Recommend on Google
 
Support : Utama | Hubungi | Tutorial
Copyright © 2013. STORYAMY - All Rights Reserved
Template Created by Creating Website Published by Mas Template
Proudly powered by Blogger