Home » , , » Kampung Halaman SA Masuk Berita Sinar Harian ?

Kampung Halaman SA Masuk Berita Sinar Harian ?

Ouch !!

Itu yang boleh aku ucapkan. WHat happen ?? Kampung SA ada kes wat boom cam azhari tu ker?ish2x.. SA pun dengan segeranya pergi ke carian google nak tau apa yang berlaku.. Sekali tengok rupa2nya masuk berita pasal perasmian Radio Online daa..



Klik untuk letopkan

Bangga gak SA jadi waga Kampung Separap..hik2x.. Radio online 24 jam nie boleh lah korang dengar kalau2 ada masa terluang.Korang juga boleh membuat permintaan lagu korang, tapi sebelum tu pastikan ada DJ yang bertugas. Jangan pulak korang wat permintaan time takder DJ..memang bertahun la korang tunggu lagu korang tue di keudarakan..hihihi


Klik untuk letopkan

Majlis perasmian ini telah diadakan pada hari ahad 29/1/11. SA sempat la gak pulang ke kampung tengok perasmian tu.. Tapi cuaca kurang mengizinkan,maklumlah kat JOHOR time tu di landa kumpulan Hujan, eh silap! hujan jer takde kumpulan..hehe

Klik untuk letopkan

Nasib baiklah kawasan SA nie tak di landa banjir.. So dapat la pulang balik ke KL dengan mudahnya, senang erm tah lah nak guna yang mana satu agaknya..

Ok lah kalo korang nak dengar radio online tu bolehlah go kat blog nie SeparapFM

Kongsi Artikel Ini :

5 comments:

  1. glamernya kampung hehe =)

    ReplyDelete
  2. ni yg nak mengaku sekampung nih, hehehe

    ReplyDelete

Terima kasih kerana komen di sini (No Verify COde)

Recommend on Google
 
Support : Utama | Hubungi | Tutorial
Copyright © 2013. STORYAMY - All Rights Reserved
Template Created by Creating Website Published by Mas Template
Proudly powered by Blogger