Home » » Masalah Internet Buat Aku Malas Blogging

Masalah Internet Buat Aku Malas Blogging


Salam readers semua...

Lama dah rasanya aku tak update blog nie.. Bosan rasanya nak blogging bila internet kat umah asyik putus-putus jer. Kalu setakat nak post entry memang boleh jer tapi nak blogwalking tak dapat rrr..... Nak tak nak kena la aku stop blogging tuk seketika..hehe

Kalu tak sia2 jelah aku blogging coz aku bukannya blogger terkenal pun yang skali post datang berduyun2 tanpa perlu dipanggil. Dah macam jual goreng pisang panas jer... padahal entry pasal jerawat jer. zZzZ Hope member yang masih mengenali blog nie sudilah kiranya membaca sepatah dua ayat.

Tahun 2013 nie aku agak busy coz banyak aktiviti untuk dijalankan dah macam YB ler pulak..hehe Tapi tue semua berguna untuk masa depan aku so aku perlu la bersungguh2. Harap korang dapat doakan kejayaan aku k. Dan aku juga doakan utnuk kejayaan korang.

OK CHOW... Assalaamualaikum : //-)
Kongsi Artikel Ini :

2 comments:

  1. Pengen yang lebih seru ...
    Ayo kunjungi www.asianbet77.com
    Buktikan sendiri ..

    Real Play = Real Money

    - Bonus Promo Red Card pertandingan manapun .
    - Bonus Mixparlay .
    - Bonus Tangkasnet setiap hari .
    - New Produk Sabung Ayam ( minimal bet sangat ringan ) .
    - Referal 5 + 1 % ( seumur hidup ) .
    - Cash Back up to 10 % .
    - Bonus Royalty Rewards setiap bulan .

    Untuk Informasi lebih jelasnya silahkan hubungi CS kami :
    - YM : op1_asianbet77@yahoo.com
    - EMAIL : melasian77cs@gmail.com
    - WHATSAPP : +63 905 213 7234
    - WECHAT : asianbet_77
    - SMS CENTER : +63 905 209 8162
    - PIN BB : 2B4BB06A / 28339A41

    Salam Admin ,
    asianbet77.com

    Download Disini

    ReplyDelete

Terima kasih kerana komen di sini (No Verify COde)

Recommend on Google
 
Support : Utama | Hubungi | Tutorial
Copyright © 2013. STORYAMY - All Rights Reserved
Template Created by Creating Website Published by Mas Template
Proudly powered by Blogger