Home » » 1ST GIVEAWAY : Jom Blogwalking Contest

1ST GIVEAWAY : Jom Blogwalking Contest

Asslamualaikum semua..




Hari nie SA menyempatkan diri untuk join contest Abang Teror nie.. Memandangkan ini contest pertama Abang Teror setelah 3 bulan berblogging so SA pon menjoinkanlah diri dalam contest nie untuk tidak mengecewakan Abang Teror..hehe Kepada korang yang nak or belum join contest nie bolehlah tengok syarat2 yang Abang Teror dah tetapkan :



Syarat Penyertaan: 
Mestilah warga Asia Tenggara, tidak menggunakan auto blogwalking, tidak hisap dadah, tak buat maksiat, tak minum arak, solat jangan lupa yea, tidak pernah menderhakai kedua ibubapa, tak pernah buang bayi, tak pernah lumba haram, tak terlibat dengan masalah sosial, tak ponteng skolah dan tak pernah pecah rumah. Kalau nak follow, follow la....lau tak pun still sah penyertaan.


Cara-cara Penyertaan:
1. Ambil banner dan pamerkan ke blog anda selama kontest ini berlangsung.
2. Abgteror tak wajibkan sesiapapun untuk membuat entry atau tag rakan. (kalau nak alhamdulillah, syukur, tuhan jea yang dapat balas jasa baik anda) Abgteror benarkan untuk copy paste post ini.
3. Cara blogwalking mestilah melalui klik banner yang diberikan. (untuk mendapatkan referal blog, bukan dari shoutmix)
4. Abgteror mungkin akan kurangkan bw untuk tidak berlaku ketidakadilan. (bukan sombong)
5. Pemenang akan ditentukan mengikut jumlah link terbanyak dalam stat refferal.
6. Sila sahkan penyertaan anda di ruangan komen.


P/S : Untuk mengetahui lebih lanjut tentang contest nie korang bolehlah tengok sendiri kat blog Abang Teror k..
Kongsi Artikel Ini :

7 comments:

  1. wahhh...thanks SA....tq tocey sebab sudi join....tapi camne templete nih leh hide entry baru n just display chosen post ehh? menarik templete nih. unik.

    hot post:
    Gadis Kelantan: Sedap Di Makan ??? (34 comments)

    ReplyDelete
  2. @abgteror Hak2.. Nie template memang pelik sket..

    ReplyDelete
  3. wee~gudluk ye :)

    ReplyDelete
  4. goodluck taw spe2 yg masuk...hihi...berjaya follow dgn gigihnya

    ReplyDelete
  5. gud luck SA..akak pun da joinn gekkk..hehehehehe

    ReplyDelete
  6. act..xphm sgt taw cmna..tp knl la abg terortue..dku g gathering

    emmm

    jemput dtg
    monyet kah kita??

    ReplyDelete

Terima kasih kerana komen di sini (No Verify COde)

Recommend on Google
 
Support : Utama | Hubungi | Tutorial
Copyright © 2013. STORYAMY - All Rights Reserved
Template Created by Creating Website Published by Mas Template
Proudly powered by Blogger