Home » » 1ST GIVEAWAY : Sayangku Faish

1ST GIVEAWAY : Sayangku Faish


Hari nie SA kena tag dengan chieyda untuk join GA nie.. Dan inilah 1st time SA join GA untuk blogger wanita.huhu raso sogan lak eden :p , tapi dah di tag so SA pon tak maulah mengecewakan orang yang nge tag ..hihi Kepada korang2 kat luar tue yang raso2 berminat nak join sama dalam GA nie bolehlah tengok kat blog owner sendiri Sayangku Faish

Ok  SA tunjukkanlah sikit syarat2 yang membolehkan korang join GA nie :

  1. Buat entry pasal GA ni....sertakan banner dan link - selesaiii!!
  2. Jadi Follower blog SAYANGKU FAISH .....selesaiii!!
  3. Tag 1 org...SA tag AbgTeror(Haha padan muka)...selesaiii!!
  4. Tinggalkan link kat comment....pon selesai gak!!!...   


Ok tue jer rasanya SA nak menaip.. Jumpa lagi di post akan datang! :)
Kongsi Artikel Ini :

3 comments:

  1. Good luck ya adik jelita

    ReplyDelete
  2. salam..
    Tima kasih sudi join dan meriahkan GA sayer neh..

    Gud Luck k..:)

    ReplyDelete

Terima kasih kerana komen di sini (No Verify COde)

Recommend on Google
 
Support : Utama | Hubungi | Tutorial
Copyright © 2013. STORYAMY - All Rights Reserved
Template Created by Creating Website Published by Mas Template
Proudly powered by Blogger