Home » » Daging Manusia Dijual

Daging Manusia Dijual

Wah macam giler nie tajuknya..  Ada juga yer orang nak jual daging manusia.. Gambar yang SA nak kongsikan nie memang gambar sebenar dan takde teknik2 kamera or edit yang dilakukan. Ok lah tak nak buang masa Jom Layannnn...!!!



Tengok tue harganya taklah mahal sangat.. Agak2 orang keja noreh getah pon mampu beli lagi (getah dah naik harga baii)..huhu  

Agak2 korang diorang nie betul2 di jual ker? 


P/S : Nie demo je der... diorang nie tengah buat kajian dan pertunjukkan macam mana kalau manusia di jual sebagai makanan..huhuhu
Kongsi Artikel Ini :

14 comments:

  1. ehek..demo rupenyee
    ingatkan betul2
    hikss

    ReplyDelete
  2. eeehhh,ngeri kalo ade betul2 ..huhuhuhu

    ReplyDelete
  3. uiks ..ada ke orang nak beli

    ReplyDelete
  4. kalo btul2 rela mati awal2 sbelum kne bunuh n kne jual X(

    ReplyDelete
  5. owhh..he he
    macam2 :)

    entri terbaru: Abah Nikah Lagi

    ReplyDelete
  6. @nnar96 Aww cepat tul mengalah..hik2

    ReplyDelete
  7. SGT LA MENARIK PSAL ENTRY NIH
    smart plak tgk nyeee
    :D
    hahahahha

    ReplyDelete
  8. eeeerrrr... memang rase loye tekak tgok entry ni...

    ReplyDelete
  9. Kalau betullah ada, rasanya orang kanibal saja yang nak makan.

    ReplyDelete
  10. bro ni bukan pasal artikel tentang ANTI PEMERDAGANGAN MANUSIA ke??? lol

    ReplyDelete
  11. @coffee Maybe juga bro.. saya cuma infokan ape yg saya dapat.. kita xde kt tmpt kjadian..so xley psti yg sbnarnya..:)

    ReplyDelete
  12. wat tekejot je..ingat bebetul ade..huhu

    ReplyDelete
  13. hahaha..buruk bebenor!

    ReplyDelete
  14. ish3 ... ada juga org nak buat bgitu ..ngeri tgk ...

    ReplyDelete

Terima kasih kerana komen di sini (No Verify COde)

Recommend on Google
 
Support : Utama | Hubungi | Tutorial
Copyright © 2013. STORYAMY - All Rights Reserved
Template Created by Creating Website Published by Mas Template
Proudly powered by Blogger