Home » , » Perut Ibu Koyak Semasa Melahirkan Anak

Perut Ibu Koyak Semasa Melahirkan Anak


Kes Nie adalah kes yang paling dasyat pernah SA jumpa. Belum pernah lagi SA dengar perut ibu yang melahirkan di robek atau koyak semasa melahirkan anaknya.. Yang paling pelik dalam kes nie adalah bayi itu tidak keluar di rahim bahkan sebaliknya keluar di perut ibunya.. Memang menyayat hati siapa yang melihat gambar yang SA nak kongsikan nanti.


Ok lah mesti korang dah tak sabar nak tengok kan? Sorylah gambar tak boleh tunjuk terus terang kerana mengandungi unsur2 18sx dan ganas. Untuk melihatnya korang klik jer button kat bawah nie :










AWAS ! Kepada Yang Lemah Jantung Dilarang Melihat !









Amaran Kedua ! Kalau Tak Boleh Terima Disakiti Jangan Lihat !









Ye sudah ! Terpulang Anda Kalau mau Melihat !









Gi Buka Bawah Nie









TADAAAAAAA!!!!!!! :p
ads





Kongsi Artikel Ini :

4 comments:

  1. Kan dah agak dah. Tu tatu atau lukisan semata?

    ReplyDelete
  2. Hihihi.. erm tu tatoo jer.. :)

    ReplyDelete
  3. saboooo jer laa SA oooii..hehehehehe

    ReplyDelete

Terima kasih kerana komen di sini (No Verify COde)

Recommend on Google
 
Support : Utama | Hubungi | Tutorial
Copyright © 2013. STORYAMY - All Rights Reserved
Template Created by Creating Website Published by Mas Template
Proudly powered by Blogger