Home » , » Gambar Dengan Background Lawak

Gambar Dengan Background Lawak

Hari nie kita layanz gambar2 dengan background lawak jer ok. Maybe gambar2 nie ada yang di sengajakan atau tidak sengaja. Tapi yang penting gambar2 nie boleh menghiburkan kita kira oklah tue kan? Hehe 

Korang cari lah sendiri background yang funny tue. Ada yang di tunjukkan dan ada yang tak. So pepandai la korang cari ok ? Jom Layanzzz....























Kongsi Artikel Ini :

12 comments:

  1. haha.lawak sangat tengok few gambar nie :D

    ReplyDelete
  2. hahhah..
    bini dia simpan kat situ je..
    tu baru betul2 lelaki simpanan..
    hehehhe

    ReplyDelete
  3. xthn tgk gambar ni.
    bhaha.

    ReplyDelete
  4. gmbr 1st tu lawak kot haha

    ReplyDelete
  5. @diana Haha.. bley plak camtu yer? :P

    ReplyDelete
  6. Lawak lawak. Suka dengan gambar kat swimming pool beramai-ramai tu. Kat belakang ada orang hitam. Gigi dia yang putih saja nampak.

    Lelaki ngan basikal tu apa hal? Tunggang basikal pun boleh eksiden.

    ReplyDelete
  7. hahaha...tiba2 rasa comel je anjing tu..

    adakah anjing tu rasa dia sama taraf dengan manusia? ataupun manusia da lebih kurang dia je?? keh3..

    ReplyDelete
  8. gambar 3rd last! hahahahah~ mati la org tu terhempap~ LIKE :D

    ReplyDelete
  9. hahahahahahahahhahahahaha....lawak lama

    ReplyDelete
  10. Pengen yang lebih seru ...
    Ayo kunjungi www.asianbet77.com
    Buktikan sendiri ..

    Real Play = Real Money

    - Bonus Promo Red Card pertandingan manapun .
    - Bonus Mixparlay .
    - Bonus Tangkasnet setiap hari .
    - New Produk Sabung Ayam ( minimal bet sangat ringan ) .
    - Referal 5 + 1 % ( seumur hidup ) .
    - Cash Back up to 10 % .
    - Bonus Royalty Rewards setiap bulan .

    Untuk Informasi lebih jelasnya silahkan hubungi CS kami :
    - YM : op1_asianbet77@yahoo.com
    - EMAIL : melasian77cs@gmail.com
    - WHATSAPP : +63 905 213 7234
    - WECHAT : asianbet_77
    - SMS CENTER : +63 905 209 8162
    - PIN BB : 2B4BB06A / 28339A41

    Salam Admin ,
    asianbet77.com

    Download Disini

    ReplyDelete
  11. sangat bagus sekali postingannya saya suka, mampir ke chord gitar
    chord gitar
    chord gitar

    ReplyDelete

Terima kasih kerana komen di sini (No Verify COde)

Recommend on Google
 
Support : Utama | Hubungi | Tutorial
Copyright © 2013. STORYAMY - All Rights Reserved
Template Created by Creating Website Published by Mas Template
Proudly powered by Blogger