Home » , » Gambar Dengan Background Lawak

Gambar Dengan Background Lawak

Hari nie kita layanz gambar2 dengan background lawak jer ok. Maybe gambar2 nie ada yang di sengajakan atau tidak sengaja. Tapi yang penting gambar2 nie boleh menghiburkan kita kira oklah tue kan? Hehe 

Korang cari lah sendiri background yang funny tue. Ada yang di tunjukkan dan ada yang tak. So pepandai la korang cari ok ? Jom Layanzzz....























Kongsi Artikel Ini :

13 comments:

  1. haha.lawak sangat tengok few gambar nie :D

    ReplyDelete
    Replies
    1. Perkenalkan nama saya zull fikar. Dan saya ingin mengucapkan banyak terimah kasih kepada MBAH JONOSEUH atas bantuannya selama ini dan saya tidak menyanka kalau saya sudah bisa sukses dan ini semua berkat bantuan MBAH JONOSEUH,selama ini, saya yang dulunya bukan siapa-siapa bahkan saya juga selalu dihina orang2 dan alhamdulillah kini sekaran saya sudah punya usaha Restoran sendiri,itu semua atas bantuan beliau.Saya sangat berterimakasih banyak kepada MBAH JONOSEUH atas bantuan nomor togel dan dana ghaibnya, dan saya yang dulunya pakum karna masalah faktor ekonomi dan kini kami sekeluarga sudah sangat serba berkecukupan dan tidak pernah lagi hutang sana sini,,bagi anda yang punya masalah keuangan jadi jangan ragu-ragu untuk menghubungi MBAH JONOSEUH karna beliau akan membantu semua masalah anda dan baru kali ini juga saya mendaptkan para normal yang sangat hebat dan benar-benar terbukti nyata,ini bukan hanya sekedar cerita atau rekayasa tapi inilah kisah nyata yang benar-benar nyata dari saya dan bagi anda yg ingin seperti saya silahkan hubungi MBAH JONOSEUH di 0823 4444 5588 dan ingat kesempatan tidak akan datang untuk yang ke 2 kalinya terimah kasih..

      Delete
  2. hahhah..
    bini dia simpan kat situ je..
    tu baru betul2 lelaki simpanan..
    hehehhe

    ReplyDelete
  3. xthn tgk gambar ni.
    bhaha.

    ReplyDelete
  4. gmbr 1st tu lawak kot haha

    ReplyDelete
  5. @diana Haha.. bley plak camtu yer? :P

    ReplyDelete
  6. Lawak lawak. Suka dengan gambar kat swimming pool beramai-ramai tu. Kat belakang ada orang hitam. Gigi dia yang putih saja nampak.

    Lelaki ngan basikal tu apa hal? Tunggang basikal pun boleh eksiden.

    ReplyDelete
  7. hahaha...tiba2 rasa comel je anjing tu..

    adakah anjing tu rasa dia sama taraf dengan manusia? ataupun manusia da lebih kurang dia je?? keh3..

    ReplyDelete
  8. gambar 3rd last! hahahahah~ mati la org tu terhempap~ LIKE :D

    ReplyDelete
  9. hahahahahahahahhahahahaha....lawak lama

    ReplyDelete
  10. Pengen yang lebih seru ...
    Ayo kunjungi www.asianbet77.com
    Buktikan sendiri ..

    Real Play = Real Money

    - Bonus Promo Red Card pertandingan manapun .
    - Bonus Mixparlay .
    - Bonus Tangkasnet setiap hari .
    - New Produk Sabung Ayam ( minimal bet sangat ringan ) .
    - Referal 5 + 1 % ( seumur hidup ) .
    - Cash Back up to 10 % .
    - Bonus Royalty Rewards setiap bulan .

    Untuk Informasi lebih jelasnya silahkan hubungi CS kami :
    - YM : op1_asianbet77@yahoo.com
    - EMAIL : melasian77cs@gmail.com
    - WHATSAPP : +63 905 213 7234
    - WECHAT : asianbet_77
    - SMS CENTER : +63 905 209 8162
    - PIN BB : 2B4BB06A / 28339A41

    Salam Admin ,
    asianbet77.com

    Download Disini

    ReplyDelete
  11. sangat bagus sekali postingannya saya suka, mampir ke chord gitar
    chord gitar
    chord gitar

    ReplyDelete

Terima kasih kerana komen di sini (No Verify COde)

Recommend on Google
 
Support : Utama | Hubungi | Tutorial
Copyright © 2013. STORYAMY - All Rights Reserved
Template Created by Creating Website Published by Mas Template
Proudly powered by Blogger