Home » , » Menyelongkar Hidupan Laut Dalam

Menyelongkar Hidupan Laut Dalam

Hari nie kita nak senam menyelami rahsia laut dalam yang sememangnya tidak dapat dijangka isi di dalamnya kerana kedalamnya yang tahap gaban.. Berbelit dah ayat aku nie Tapi kita beruntung kerana ada beberapa pihak yang berani untuk mengkaji dan mencari hidupan yang ada di dalamnya..


Oklah hari nie kita tengok gambar jer ok? jom Layanzzz . . . . (pic nie campur dengan ikan tak berapa nak dalam tapi pelik bentuknya)








































Kongsi Artikel Ini :

13 comments:

  1. wah.... macam-macam bntuk ade...

    ReplyDelete
  2. teringat cerita phirana..

    ReplyDelete
  3. mcm bentuk yg belum pernah tengok..

    ReplyDelete
  4. Anonymous1:34 AM

    HYe.. F0LL0w me http://elemicious.blogspot.com/ i'LL F0LL0w u sH0RTLY.. c0oL BL0G..!

    ReplyDelete
  5. Nasib baik mase gua gi mancing hrtu tak kuar spesis yg pelik2 nih...kalau idakkkk....huhuhu

    ReplyDelete
  6. ikan yg sekor tuh mcm tengkorak..ehe xD

    ReplyDelete
  7. perggghhh!! besarnye kurita tu!!!

    ReplyDelete
  8. seriau tgk gigi2 yang cam dah melekat kat lengan nih,,

    ReplyDelete
  9. wei...tak teringin aq nak mkn ikan2 tu..hahaha...but tetap folo u..folo me to yer...

    ReplyDelete
  10. @Yastro Haha.. Kalau kuar mau x blik nnti bro

    ReplyDelete
  11. Raksasa laut yg mengerikan...

    ReplyDelete
  12. Senang juga bisa berkunjung di blog ini..

    ReplyDelete

Terima kasih kerana komen di sini (No Verify COde)

Recommend on Google
 
Support : Utama | Hubungi | Tutorial
Copyright © 2013. STORYAMY - All Rights Reserved
Template Created by Creating Website Published by Mas Template
Proudly powered by Blogger