Home » , , » Manusia Sanggup Buat Apa Sahaja

Manusia Sanggup Buat Apa Sahaja

Erm apa maksud tajuk kat atas nie yerk ? Hehe SA nie main bedal jer Seperti mana yang kita tahu memang sudah menjadi lumrah sebagai seorang manusia yang sanggup melakukan apa sahaja demi untuk dirinya,orang lain dan sebagainya.. Tapi kali nie kita nak tengok pula bagaimana manusia ini sanggup buat apa sahaja demi untuk Tidur !  Ya untuk Tidur...!! 

Dan gambar2 kat bawah nie lah yang menjadi bukti bahawa manusia sanggup melakukan apa sahaja demi untuk tidur... Jom Layanzzz....!!












Kongsi Artikel Ini :

12 comments:

  1. haha...ntah pape!
    desprate gle !! XD

    ReplyDelete
  2. kalau dah mengantuk, mana2 pun boleh jalan kan..:)

    Jom lawat Blog Sop

    ReplyDelete
  3. adeii~ bila tgk gambor ni~ rasa nak join tidor gak :P

    ReplyDelete
  4. kah kah kah..kelakar gile n3 ni..suka...suka

    ReplyDelete
  5. haha~ kreatif tol cara tidur.

    ReplyDelete
  6. "manusia sanggup buat apa saje untuk tidor" .. huhu~ lagi2 budak nak g skolah pagi2 .. liat betol ... ada yg sanggup bentang towel kat lantai bilek aer sebelom pergi sekolah .. huhu :pp ingat lagi time skolh rndah .. haha~ xD

    ReplyDelete
  7. hahaha..aslkn tdo..kat mana2 pon bleh.

    ReplyDelete
  8. mmg layan.....
    asal boleh tidur...
    muahahahah

    teringat dlu abis training je sume bantai tidur atas jalan tar

    ReplyDelete
  9. waduh ... kepenatan tahap melampau ..hahahahaha...teguling-guling sya tengok gambor ni ...hehe XD

    ReplyDelete
  10. @Asyrafeqa Haha..Kantoi mls bgun pagi :)

    ReplyDelete
  11. hihihi... macam2 gelagat tidow.. paling xbley blah tido kat toilet.. hihii...

    ReplyDelete

Terima kasih kerana komen di sini (No Verify COde)

Recommend on Google
 
Support : Utama | Hubungi | Tutorial
Copyright © 2013. STORYAMY - All Rights Reserved
Template Created by Creating Website Published by Mas Template
Proudly powered by Blogger