Home » , » Hidup Yang Sering Di Uji

Hidup Yang Sering Di Uji




Assalamualaikum semua...


Sejak dari cuti Sem bulan 3 aritu , aku dah x update blog nie. So rasanya lama gak aku meninggalkan blog nie penuh dengan sawang mawang. Hehe Hari nie lepas abis presentation tetiba lak tergerak hati nie nak update blog. Takde citer yang best untuk aku ngomel kat korang but hanyalah luahan hati aku yang tak berapa terluah nie..


Sejak dari kecil lagi aku merasa diri aku penuh dengan ujian dan perhatian. Perhatian ? bunyi macam orang terkenal jer,, Tapi hakikatnya aku terkenal dengan sifatku yang melakukan sesuatu pasti ada yang tak kena di pandangan orang lain. Tidak kiralah dari segi percakapan,gaya,watak dan lain2 yang berkaitan dengan diri ini. Walaupun kadang2 aku merasa segan tapi aku menerima semua ini dengan redha. Aku menganggap ianya adalah sesuatu kekuatan bagi diri aku untuk memperbaiki lagi kelemahan diri ini.


Begitu juga dengan apa jua impian yang ingin aku capai. Biasanya aku akan menghadapi pelbagai rintangan sebelum aku berjaya mencapainya. Mungkin bagi kita ini adalah suatu yang normal tapi bagi aku yang mengalami ianya memang mencabar diri ini.


Tapi Syukur Alhamdulillah  walau sebesar manapun pun rintangan yang aku hadapi, aku pasti akan akan mendapat apa yang aku impikan. Itulah sesuatu yang sangat berharga bagi diri aku. Dan aku percaya .setiap apa yang aku lakukan pasti mendapat ganjaran akhirnya. Walaupun pada awalnya ianya bukanlah suatu yang mudah untuk dilalui akan tetapi itu adalah hadiah yang terbaik untuk orang yang berusaha. :)
Kongsi Artikel Ini :

5 comments:

  1. everything gonna be okay

    ReplyDelete
    Replies
    1. saya IBU DARMITA benar-benar sudah membuktikan demi allah bahwa mbah ranggalawe bisa merubah kehidupan saya dalam sekejap awalnya saya sangat miskin makanpun susah ,alhamdulillah dengan bantuan beliau saya bisa merubah kehidupan saya jauh lebih baik daripada sebelumnya beliau membantu saya uang goib sebesar 500 juta .saya sangat berterimah kasih kepada mbah ranggalawe atas bantuan beliau ,dan saya ibu darmita menyapaikan kepada saudarah-saudarah yang ingin merubah nasib seperti saya hubungi mbah ranggalawe 0853_9628_3237 saya sudah membuktikannya sendiri. KLIK PESUGIHAN TAMPA TUMBAL DISINI

      Delete
  2. Pengen yang lebih seru ...
    Ayo kunjungi www.asianbet77.com
    Buktikan sendiri ..

    Real Play = Real Money

    - Bonus Promo Red Card pertandingan manapun .
    - Bonus Mixparlay .
    - Bonus Tangkasnet setiap hari .
    - New Produk Sabung Ayam ( minimal bet sangat ringan ) .
    - Referal 5 + 1 % ( seumur hidup ) .
    - Cash Back up to 10 % .
    - Bonus Royalty Rewards setiap bulan .

    Untuk Informasi lebih jelasnya silahkan hubungi CS kami :
    - YM : op1_asianbet77@yahoo.com
    - EMAIL : melasian77cs@gmail.com
    - WHATSAPP : +63 905 213 7234
    - WECHAT : asianbet_77
    - SMS CENTER : +63 905 209 8162
    - PIN BB : 2B4BB06A / 28339A41

    Salam Admin ,
    asianbet77.com

    Download Disini

    ReplyDelete
  3. Perkenalkan nama saya zull fikar. Dan saya ingin mengucapkan banyak terimah kasih kepada MBAH JONOSEUH atas bantuannya selama ini dan saya tidak menyanka kalau saya sudah bisa sukses dan ini semua berkat bantuan MBAH JONOSEUH,selama ini, saya yang dulunya bukan siapa-siapa bahkan saya juga selalu dihina orang2 dan alhamdulillah kini sekaran saya sudah punya usaha Restoran sendiri,itu semua atas bantuan beliau.Saya sangat berterimakasih banyak kepada MBAH JONOSEUH atas bantuan nomor togel dan dana ghaibnya, dan saya yang dulunya pakum karna masalah faktor ekonomi dan kini kami sekeluarga sudah sangat serba berkecukupan dan tidak pernah lagi hutang sana sini,,bagi anda yang punya masalah keuangan jadi jangan ragu-ragu untuk menghubungi MBAH JONOSEUH karna beliau akan membantu semua masalah anda dan baru kali ini juga saya mendaptkan para normal yang sangat hebat dan benar-benar terbukti nyata,ini bukan hanya sekedar cerita atau rekayasa tapi inilah kisah nyata yang benar-benar nyata dari saya dan bagi anda yg ingin seperti saya silahkan hubungi MBAH JONOSEUH di 0823 4444 5588 dan ingat kesempatan tidak akan datang untuk yang ke 2 kalinya terimah kasih..

    ReplyDelete

Terima kasih kerana komen di sini (No Verify COde)

Recommend on Google
 
Support : Utama | Hubungi | Tutorial
Copyright © 2013. STORYAMY - All Rights Reserved
Template Created by Creating Website Published by Mas Template
Proudly powered by Blogger