Home » » Hilang Batu Dalam Kepala

Hilang Batu Dalam Kepala




Wah macam kena tumor pulak yer sampai boleh hilang batu dalam kepala..Hehe Erm rasanya lama gak SA tak update blog nie.. Kalau rumah dah bersawang agaknya...T.T Berbalik pada topik kita pada hari nie, "Hilang Batu Dalam Kepala " apa agaknya yer batu kat dalam kepala tue?Hehe...


Sebenarnya SA baru jer abis exam so hilang la segala beban2 yang ada kat kepala nie yang di ibaratkan seperti membawa seketul batu seberat 10 KG... Wowowo dah lebih berat daripada berat otak SA nie..ngeee~~~ 


Soalan exam pada hari nie nak kata banyak tue takdelah banyak mana tapi dia punya senang tak boleh nak kata.. Berputar otak nie nak menjawabnya.. 1 soalan dia bagi masa 2 minit untuk jawab, Peh ! Terbaiklah lah ! Memang otak SA power kan nak jawab soalan2 tue...Huhu 


Nasib baiklah ada beberapa bisikan syaitan eh kawan kat belakang yang dapat membantu SA serba banyak untuk mengingatkan kembali apa yang dipersoalkan kat soalan tue..Hehehe Cis ! rupa2nya soalan senang jer.. Tapi dia punya pusing ayat tue baaaikkkk jer...


Dan maka dengan itu barulah hari nie bersemangat sikit nak berblogging. Tengok macam dah penuh ngan labah2 jer kat blog nie so SA update lah gak walaupun excited sangat nak balik cuti semestar..Hohoho ! 


Oklah tue jer SA nak membibir hari nie...chow~~~
Kongsi Artikel Ini :

5 comments:

  1. ha'ah betul tu ... memang berat kepala kan ?
    huhuhu ... tapi best juga time studyhard ni ..haha....

    ReplyDelete
  2. selamat bercuti....

    ReplyDelete
  3. visit me if u want me to visit u ;)

    ReplyDelete
  4. Pengen yang lebih seru ...
    Ayo kunjungi www.asianbet77.com
    Buktikan sendiri ..

    Real Play = Real Money

    - Bonus Promo Red Card pertandingan manapun .
    - Bonus Mixparlay .
    - Bonus Tangkasnet setiap hari .
    - New Produk Sabung Ayam ( minimal bet sangat ringan ) .
    - Referal 5 + 1 % ( seumur hidup ) .
    - Cash Back up to 10 % .
    - Bonus Royalty Rewards setiap bulan .

    Untuk Informasi lebih jelasnya silahkan hubungi CS kami :
    - YM : op1_asianbet77@yahoo.com
    - EMAIL : melasian77cs@gmail.com
    - WHATSAPP : +63 905 213 7234
    - WECHAT : asianbet_77
    - SMS CENTER : +63 905 209 8162
    - PIN BB : 2B4BB06A / 28339A41

    Salam Admin ,
    asianbet77.com

    Download Disini

    ReplyDelete

Terima kasih kerana komen di sini (No Verify COde)

Recommend on Google
 
Support : Utama | Hubungi | Tutorial
Copyright © 2013. STORYAMY - All Rights Reserved
Template Created by Creating Website Published by Mas Template
Proudly powered by Blogger