Home » » Hilang Batu Dalam Kepala

Hilang Batu Dalam Kepala




Wah macam kena tumor pulak yer sampai boleh hilang batu dalam kepala..Hehe Erm rasanya lama gak SA tak update blog nie.. Kalau rumah dah bersawang agaknya...T.T Berbalik pada topik kita pada hari nie, "Hilang Batu Dalam Kepala " apa agaknya yer batu kat dalam kepala tue?Hehe...


Sebenarnya SA baru jer abis exam so hilang la segala beban2 yang ada kat kepala nie yang di ibaratkan seperti membawa seketul batu seberat 10 KG... Wowowo dah lebih berat daripada berat otak SA nie..ngeee~~~ 


Soalan exam pada hari nie nak kata banyak tue takdelah banyak mana tapi dia punya senang tak boleh nak kata.. Berputar otak nie nak menjawabnya.. 1 soalan dia bagi masa 2 minit untuk jawab, Peh ! Terbaiklah lah ! Memang otak SA power kan nak jawab soalan2 tue...Huhu 


Nasib baiklah ada beberapa bisikan syaitan eh kawan kat belakang yang dapat membantu SA serba banyak untuk mengingatkan kembali apa yang dipersoalkan kat soalan tue..Hehehe Cis ! rupa2nya soalan senang jer.. Tapi dia punya pusing ayat tue baaaikkkk jer...


Dan maka dengan itu barulah hari nie bersemangat sikit nak berblogging. Tengok macam dah penuh ngan labah2 jer kat blog nie so SA update lah gak walaupun excited sangat nak balik cuti semestar..Hohoho ! 


Oklah tue jer SA nak membibir hari nie...chow~~~
Kongsi Artikel Ini :

7 comments:

  1. ha'ah betul tu ... memang berat kepala kan ?
    huhuhu ... tapi best juga time studyhard ni ..haha....

    ReplyDelete
    Replies
    1. saya IBU DARMITA benar-benar sudah membuktikan demi allah bahwa mbah ranggalawe bisa merubah kehidupan saya dalam sekejap awalnya saya sangat miskin makanpun susah ,alhamdulillah dengan bantuan beliau saya bisa merubah kehidupan saya jauh lebih baik daripada sebelumnya beliau membantu saya uang goib sebesar 500 juta .saya sangat berterimah kasih kepada mbah ranggalawe atas bantuan beliau ,dan saya ibu darmita menyapaikan kepada saudarah-saudarah yang ingin merubah nasib seperti saya hubungi mbah ranggalawe 0853_9628_3237 saya sudah membuktikannya sendiri. KLIK PESUGIHAN TAMPA TUMBAL DISINI

      Delete
  2. selamat bercuti....

    ReplyDelete
  3. visit me if u want me to visit u ;)

    ReplyDelete
  4. Pengen yang lebih seru ...
    Ayo kunjungi www.asianbet77.com
    Buktikan sendiri ..

    Real Play = Real Money

    - Bonus Promo Red Card pertandingan manapun .
    - Bonus Mixparlay .
    - Bonus Tangkasnet setiap hari .
    - New Produk Sabung Ayam ( minimal bet sangat ringan ) .
    - Referal 5 + 1 % ( seumur hidup ) .
    - Cash Back up to 10 % .
    - Bonus Royalty Rewards setiap bulan .

    Untuk Informasi lebih jelasnya silahkan hubungi CS kami :
    - YM : op1_asianbet77@yahoo.com
    - EMAIL : melasian77cs@gmail.com
    - WHATSAPP : +63 905 213 7234
    - WECHAT : asianbet_77
    - SMS CENTER : +63 905 209 8162
    - PIN BB : 2B4BB06A / 28339A41

    Salam Admin ,
    asianbet77.com

    Download Disini

    ReplyDelete
  5. Perkenalkan nama saya zull fikar. Dan saya ingin mengucapkan banyak terimah kasih kepada MBAH JONOSEUH atas bantuannya selama ini dan saya tidak menyanka kalau saya sudah bisa sukses dan ini semua berkat bantuan MBAH JONOSEUH,selama ini, saya yang dulunya bukan siapa-siapa bahkan saya juga selalu dihina orang2 dan alhamdulillah kini sekaran saya sudah punya usaha Restoran sendiri,itu semua atas bantuan beliau.Saya sangat berterimakasih banyak kepada MBAH JONOSEUH atas bantuan nomor togel dan dana ghaibnya, dan saya yang dulunya pakum karna masalah faktor ekonomi dan kini kami sekeluarga sudah sangat serba berkecukupan dan tidak pernah lagi hutang sana sini,,bagi anda yang punya masalah keuangan jadi jangan ragu-ragu untuk menghubungi MBAH JONOSEUH karna beliau akan membantu semua masalah anda dan baru kali ini juga saya mendaptkan para normal yang sangat hebat dan benar-benar terbukti nyata,ini bukan hanya sekedar cerita atau rekayasa tapi inilah kisah nyata yang benar-benar nyata dari saya dan bagi anda yg ingin seperti saya silahkan hubungi MBAH JONOSEUH di 0823 4444 5588 dan ingat kesempatan tidak akan datang untuk yang ke 2 kalinya terimah kasih..

    ReplyDelete

Terima kasih kerana komen di sini (No Verify COde)

Recommend on Google
 
Support : Utama | Hubungi | Tutorial
Copyright © 2013. STORYAMY - All Rights Reserved
Template Created by Creating Website Published by Mas Template
Proudly powered by Blogger