Home » » Dalam Kegembiraan Ada Kesedihan

Dalam Kegembiraan Ada Kesedihan

Hari nie genaplah umur aku 22.Tanpa aku sedari begitu cepat masa berlalu dan begitu juga la dengan perubahan2 yang sentiasa berlaku kepada diriku dan juga orang lain.Macam biasalah tiap kali besday aku takde ape yang istimewa,cuma ucapan2 besday dari kawan2 rapat disertakan dengan balingan tepung dan telur.

Tadi lepas aku men game online kegemaran aku,aku bukak la facebook jap,rupa2nya ramai gak yang wish besday..huhu Thanks kat mmber2 fcebook yg wish.. Aku rasa gembira sangat coz ade gak mmber2 yang prihatin kat aku..haha Tapi baru jer kegembiraan nak bermula tiba2 timbul pula satu rasa kesedihan di hari bertuahku nie . . .

Aku terpikir2 kenapa kesedihan tue susah nak hilang ?? Apa yang buat hati aku sedih ??

Tiba2 aku teringat si dia iaitu ex aku yang selama ini aku sayangi. Tahun nie dia tak wish besday kat aku..selama nie dia tak pernah miss pon wish walaupun kitorang dah takde pape hubungan lagi. Aku dapat rasakan yang diriku tidak lagi diperlukan untuk dirinya. Ditambah pula dengan masalah lain yang baru je timbul,membuatkan aku hilang mood untuk hari nie..

Tapi nie suma aku sembunyikan kerana aku tak mahu member2 rapat aku tahu yang aku sedang bersedih..Dan aku cuma luahkan kat sini kerana aku mahu korang jadikan ini sebagai iktibar..

Hargailah orang tersayang atau sahabat2 korang selagi dia masih memerlukan dan ada lagi di dunia ini . . . . =)
Kongsi Artikel Ini :

3 comments:

  1. ala...
    jgn sedih sgt pasal tu...
    ceria2 slalu,okeyh?
    ^_^

    ReplyDelete
  2. relax sudah.... xkn kerana seorg perempuan kita nk sedih...
    cool dh lh..heheheh

    ReplyDelete
  3. selamat ulang tahun ke 22... jgn sedih2 ok... perjalanan hidupmu masih panjang... cheersss!!!!

    ReplyDelete

Terima kasih kerana komen di sini (No Verify COde)

Recommend on Google
 
Support : Utama | Hubungi | Tutorial
Copyright © 2013. STORYAMY - All Rights Reserved
Template Created by Creating Website Published by Mas Template
Proudly powered by Blogger